Adresse og bekræftelse til Family-abonnement

Abonnementsejeren kan tjekke og ændre sin adresse på Family-siden.

Log på din Family-side

Blev adressen ikke fundet?

Hvis din adresse ikke udfyldes automatisk, skal du angive hele adressen og derefter vælge Søg.

Hvis du stadig ikke kan finde den, skal du vælge din bygning, gadenavnet eller et offentligt sted eller en offentlig bygning i nærheden. Du må ikke bare bruge en andens adresse.

Bekræftelse af medlemmer

Vi beder medlemmerne om at bekræfte, at de bor sammen med abonnementsejeren, ved at angive deres fulde adresse i følgende situationer:

• Når de tilmelder sig
  • Når ejeren skifter adresse
  • hvis vi ikke kan bekræfte deres adresse

Bemærk: Vi sporer ikke din placering. Vi tjekker kun din adresse for at bekræfte din identitet.

Blev et medlem ikke bekræftet?

Hvis et inviteret medlem har indtastet oplysninger, som vi ikke kan bekræfte, sender vi en e-mail til vedkommende for at bekræfte dem. Medlemmet skal bare indtaste sin fulde adresse inden for 7 dage efter at have modtaget e-mailen.

Hvis e-mailbekræftelsen lykkes, forbliver kontoen på Premium Family.

Hvis e-mailbekræftelsen mislykkes, eller hvis medlemmet ikke overholder fristen på 7 dage, mister vedkommende sin adgang til abonnementet og skifter til den gratis version. Medlemmet kan ikke være en del af et Family- eller Duo-abonnement i 12 måneder fra den dato, hvor bekræftelsen mislykkedes, men vedkommende kan gå til www.spotify.com/premium for at se, hvilke andre abonnementsmuligheder der er.