Indstillinger for land eller område

Din Spotify-kontos land eller område er baseret på, hvor du befandt dig, da du tilmeldte dig.

Du kan ændre det, men det behøver du muligvis ikke, hvis du har Premium.

Har du Premium?

Du kan rejse overalt uden at skulle ændre kontoindstillingerne.

Hvis du alligevel vil ændre land eller område, skal du opdatere din betalingsmetode til en, der er udstedt i det pågældende land eller område:

1. Log på din kontoside.
  2. Gå til Konto, og klik på Opdater ud for din betalingsmetode.
  3. Angiv en ny betalingsmetode, der er udstedt i det nye land eller område.

Ændringerne træder i kraft fra næste faktureringsdato.

Har du ikke Premium?

Du kan bruge Spotify i et andet land eller område i op til 14 dage.

Hvis du vil bruge Spotify udenlands i mere end 14 dage, skal du ændre dine kontoindstillinger:

1. Log på din kontoside.
  2. Klik på REDIGER PROFIL.
  3. Rul ned til Land eller område, og vælg det nye i rullemenuen.
    Bemærk: Dit nye land eller område vises kun, når du rent faktisk er der.
  4. Klik på GEM PROFIL.

Bemærk: Hvis du har oprettet din konto via Facebook eller Apple, skal du også ændre dine indstillinger for land eller område i disse tjenester.