Gem og gendan playlister

Gem en playliste

Vælg Tilføj/gem i en playliste for at gemme den i Dit bibliotek.

Gem en version af en playliste

De fleste playlister opdateres regelmæssigt, så de bliver ved med at være interessante.

Du kan ikke gemme (eller gendanne) en bestemt version af en playliste, men du kan gøre følgende:

• Oprette din egen playliste og tilføje alle numrene til den
  • Vælge Tilføj/gem på en sang for at gemme den på playlisten Sange, du synes godt om i Dit bibliotek

Gendan slettede playlister

Hvis du har slettet en playliste inden for de sidste 90 dage, kan du gendanne den:

1. Log på din kontoside.
  2. Gå til Konto, og vælg Gendan playlister.
  3. Klik på Gendan ud for den playliste, du vil gendanne.
  4. Åbn Spotify, og find den gendannede playliste nederst i din playlistesamling.

Tip: Du kan også bruge tastaturgenveje til straks at fortryde noget, du har slettet:

• Cmd+Z (på Mac)
  • Ctrl+Shift+Z (i Windows)

Kan du ikke finde den?

Du har muligvis oprettet playlisten med en anden konto. Prøv at logge på med nogle andre loginoplysninger.