Fjernelse af tilknytning til tredjepartsudgiver

Hvis du vil fjerne tilknytningen af din Spotify-konto til en tredjepartsudgiver:

1. Gå til siden med tilknyttede konti. Du skal være logget på din Spotify-konto.
  2. Klik på Fjern tilknytning ud for udgiverens navn.

Bemærk: Hvis du fjerner tilknytningen af en udgiver, har du ikke længere adgang til dit abonnentindhold fra denne udgiver på Spotify.

• Du kan læse mere om nogle af de udgivere, vi samarbejder med, på vores side med nyheder.

Hvis du vil tilknytte dine konti igen, kan du gøre det ved at vende tilbage til den specifikke showside på Spotify eller ved at besøge udgiverens websted.