Mit universitet er ikke angivet i forbindelse med Premium Student

Hvis du ikke kan se dit universitet på listen under tilmeldingen til Premium Student, understøttes det ikke lige nu.

Du kan bede SheerID om at tilføje et universitet på listen over kvalificerede institutioner.

Bemærk:

• Spotify kan ikke påvirke deres beslutning.
  • Der kan gå op til 30 dage, men SheerID vil overveje din anmodning og svare dig.
  • Hvis dit land ikke står på listen, er det ikke muligt at føje dit universitet til listen over berettiget uddannelsesinstitutioner i øjeblikket.