Udgivelse af playlister

Du kan vælge, hvilke playlister der vises på din profil.

Ved playlister, der ikke vises på din profil, skal du være opmærksom på følgende:

• Hvis du deler dem, kan modtagerne afspille, følge og dele dem med andre.
  • Playlistefølgere kan vise dem på deres profiler.
  • Hvis playlisten er fælles, kan alle modtagere redigere playlisten.

Vælg enhed for at se, hvordan du tilføjer eller fjerner playlister på din profil.

Skjul som standard nye playlister fra din profil

Som standard vises playlister, du opretter, på din profil, men du kan altid ændre dette.

Bemærk: Du skal bruge computerappen til at indstille en standard, men den gælder for alle enheder.

1. I computerappen skal du klikke på  øverst og vælge Indstillinger.
  2. Under Sociale medier skal du slå Udgiv mine nye playlister på min profil til eller fra.

Download computerappen

Del en privat playliste

Til: mobil

Følg denne vejledning, hvis du vil dele dine private playlister med dine venner.

1. Tryk på 3 vandrette prikker (iOS) eller 3 lodrette prikker (Android) øverst på playlisten.
  2. Vælg Del. Du kan dele:
  • I apps til sociale medier og beskeder
  • Ved at kopiere et link

Bemærk: Dine venner kan bruge et delt link i 7 dage.