Jam

Venner, som deltager i et Jam, kan lytte og tilføje sange til køen sammen, uanset om de er i samme rum eller ses virtuelt.

Til: Premium-abonnenter – Du skal have et Premium-abonnement for at starte og være vært for et Jam. Brugere med et gratis abonnement kan dog deltage og tilføje sange i et Jam. Denne funktion fungerer også sammen med smarthøjttalere og de fleste Bluetooth-højttalere.

Start og del et Jam

Deltag og tilføj sange i et Jam

Alle i et Jam kan styre, hvad der afspilles på højttaleren.

1. Tryk på det link med invitation, som din ven har sendt dig.
    Du kan også scanne QR-koden eller holde din telefon mod din vens, hvis I begge er logget på Spotify og har aktiveret Bluetooth.
  2. Vælg, om numre skal afspilles via fjernadgang eller ved fysisk deltagelse.
    Bemærk: Du skal have Premium for at deltage via fjernadgang på din computer.
  3. Tryk på Deltag.
  4. Tilføj sange, eller kom godt i gang med Spotify-anbefalinger, som fortæller dig, om andre deltagere i det pågældende Jam synes om sangene.

Tilføj eller fjern venner i et Jam

Sådan føjer du nogen til et Jam:

Sådan fjerner du nogen fra et Jam:

Forlad et Jam

1. Tryk på den aktuelle enhed, du lytter på.
  2. Vælg den anden enhed, du vil afspille på, på listen over tilgængelige enheder.
    Eller tryk på Forlad.
    Bemærk: Hvis en vært forlader et Jam, afsluttes det pågældende Jam for alle.

Styr lydstyrken i et Jam

Værten for et Jam kan indstille, om gæsterne kan styre lydstyrken eller ej.

Værten kan gøre en af følgende ting:

• Selv styre lydstyrken i sessionen.
  • Dele styringen af lydstyrken med alle deltagerne ved at aktivere den manuelt:
    1. Åbn appen, og tryk på den enhed, du lytter til lige nu.
    2. Slå Lad gæster skrue op og ned for lyden til.

Fælles styring af lydstyrken understøttes på:

• Chromecast
  • Amazon Cast

Fælles styring af lydstyrken understøttes ikke på:

• Bluetooth-enheder
  • Apple AirPlay

Styr, hvad der afspilles i et Jam

Værten for et Jam kan indstille, hvorvidt gæster kan styre, hvad der afspilles.

Når du deaktiverer Lad andre styre afspilningen, kan gæster kun føje sange til et Jam.

Virker det ikke?

Hvis ​​du har problemer med at blive vært for et Jam, skal du tjekke følgende:

• At du har et aktivt Premium-abonnement
  • At du opretter forbindelse til den rigtige højttaler på listen over tilgængelige enheder

Hvis du ikke kan deltage i et Jam, skal du tjekke følgende:

• At du har accepteret invitationen fra værten af det pågældende Jam
  • At du opretter forbindelse til den rigtige højttaler på listen over tilgængelige enheder

Hvis du ikke kan styre lydstyrken på en højttaler, når du deltager i et Jam, skal du tjekke følgende:

• Din højttaler understøtter fælles styring af lydstyrken.
  • Værten har aktiveret fælles styring af lydstyrken i sit Jam.