Lukning af din konto og sletning af dine data

Har du Premium?

Hvis du vil lukke din Premium-konto og slette dine data permanent, kan du klikke på linket herunder.

Luk din konto, og slet dine data

Hvis du vil opsige dit Premium-abonnement, kan du skifte til Spotify Free-abonnementet og dermed stoppe med at betale. Du vil stadig kunne lytte til musik i shuffle-tilstand med reklamer.

Bemærk: Hvis du lukker din konto og sletter dine data, mister du adgangen til evt. lydbøger og billetter til fremtidige begivenheder, som du har købt.

Har du ikke Premium?

Hvis du vil lukke din Spotify Free-konto og slette dine data permanent fra alle Spotify-apps og -tjenester, kan du klikke på linket herunder.

Luk din konto, og slet dine data

Bemærk: Hvis du lukker din konto og sletter dine data, mister du adgangen til evt. lydbøger og billetter til fremtidige begivenheder, som du har købt.

Åbn din konto igen

Når du har lukket din konto, sender vi dig en e-mail med et link, som du kan bruge til at genaktivere kontoen inden for 7 dage.

Efter de 7 dage kan du ikke længere genaktivere din konto, og vi begynder at slette dine data. Du kan dog altid oprette en ny konto.

Bemærk: Når der er gået 14 dage fra den dato, hvor du lukkede din konto, kan du bruge den samme e-mailadresse til at oprette en ny konto.