Abonnementsanalyse

Abonnementsanalyse biedt je de mogelijkheid om het aantal mensen dat op je is geabonneerd en de betrokkenheid van je abonnees te analyseren met statistieken zoals groei-, retentie- en opzeggingspercentages. Je hebt een actief aanbod van abonnementen nodig om analyses van abonnementen te kunnen gebruiken.

Op internet:

1. Ga naar Analyse
  2. Klik op Geld verdienen en vervolgens op Abonnementen.
    Let op: dit tabblad wordt alleen weergegeven als je één of meer producten voor het verdienen van geld hebt geactiveerd.

In de mobiele app:

1. Tik op Analyse.
  2. Tik op het tabblad Abonnementen.
    Let op: dit tabblad verschijnt alleen als je Abonnementen hebt geactiveerd.

Schommelingen

Doordat abonnees op maandelijkse basis moeten betalen, zie je mogelijk een piek in inkomsten op de maandelijkse factureringsdatums. Je kunt een CSV van al je verschillende grafieken exporteren om de trends in abonnees verder te analyseren.

De gegevens die worden gebruikt voor de grafieken over je abonnees gaan terug tot augustus 2023. De gegevens die worden gebruikt voor de grafieken over inkomsten uit abonnees gaan terug tot september 2022. Gegevens van voor die datum kunnen niet worden weergegeven.