Je podcast verzenden naar RadioPublic

Ga naar RadioPublic en klik op Get Started (Aan de slag) om je podcast te verzenden.

RadioPublic controleert of jij de eigenaar van de podcast bent, dus zorg ervoor dat je je e-mailadres aan je RSS-feed hebt toegevoegd.

Als je problemen hebt bij het verzenden van je podcast, kun je contact opnemen met het ondersteuningsteam van RadioPublic.

Voeg je RadioPublic-vermelding toe aan je Spotify for Podcasters-profiel

Zodra je podcast op RadioPublic staat, voeg je de link toe aan je Spotify for Podcasters-account:

1. Kopieer de URL van je RadioPublic-podcast.
  2. Ga naar in Spotify for Podcasters naar de instellingen voor Postcastbeschikbaarheid.
  3. Plak je RadioPublic-URL in het gedeelte RadioPublic en klik op Toevoegen aan profiel.