Kun je niet vinden wat je zoekt?

Opmerkingen lezen en goedkeuren

Moedig je luisteraars aan om opmerkingen achter te laten onder je afleveringen, en bouw betekenisvolle relaties op met je fans op Spotify door je favoriete opmerkingen te liken en erop te reageren.

Opmerking: luisteraars kunnen alleen opmerkingen zien en achterlaten via de mobiele Spotify-app.

Opmerkingen lezen

Log in op Spotify for Podcasters en ga naar Opmerkingen. Als je een paarse stip ziet, heb je nieuwe opmerkingen om te lezen.

Als je de mobiele Spotify for Podcasters-app hebt, krijg je een melding wanneer er een nieuwe opmerking is geplaatst. We sturen ook elke donderdag een samenvatting per e-mail.

Opmerkingen goedkeuren

Je bent flink bezig geweest om een community op te bouwen op Spotify. Daarom geven we je de controle over het opmerkingengedeelte van je podcast. Je kunt het opmerkingengedeelte aanpassen, zodat mensen goed zien wij jij bent en wie je publiek is.

Controleer opmerkingen onder 'Controle nodig' en publiceer ze om ze zichtbaar te maken op Spotify. We zijn hard bezig om automatische publicatie mogelijk te maken voor opmerkingen die voldoen aan de contentrichtlijnen van Spotify.

Om opmerkingen goed te keuren, ga je naar Controle nodig.

  • Pictogram voor goedkeuren om een opmerking goed te keuren
  • Pictogram voor liken om een opmerking te liken
  • Reageer om een reactie achter te laten

Opmerkingen die je hebt geliket en waarop je hebt gereageerd, worden ook goedgekeurd en verschijnen op je afleveringenpagina in de mobiele Spotify-app.

We rangschikken opmerkingen op je afleveringenpagina op basis van verschillende factoren, zoals sentiment, recentheid en of de opmerking is geliket of dat erop is gereageerd. Je kunt je opmerkingen niet handmatig opnieuw ordenen, maar als je opmerkingen liket en erop reageert, beïnvloedt dat wel de volgorde waarin opmerkingen worden weergegeven.

Waarom het een goed idee is om aan de slag te gaan met opmerkingen

Door opmerkingen te liken en erop te reageren, bouw je je fancommunity op Spotify op en zorg je ervoor dat je luisteraars zich gehoord voelen.

Luisteraars krijgen een melding wanneer je een opmerking liket of erop reageert.

Opmerking: je kunt slechts één keer op een opmerking reageren en luisteraars kunnen niet op jouw reactie reageren.

Was dit artikel nuttig?