Verborgen nummers opnieuw zichtbaar maken

Heb je bij een nummer per ongeluk op  gedrukt en wil je dit ongedaan maken?

Als je dit wilt terugdraaien, controleer je eerst of 'niet-afspeelbare nummers weergeven' is ingeschakeld:

• Android:
    1. Tik op  en daarna op
    2. Ga naar Afspelen en schakel Niet-afspeelbare nummers weergeven in.
  • iOS:
    1. Tik op  en daarna op
    2. Ga naar Afspelen en schakel Niet-afspeelbare nummers verbergen uit.
  • Desktop:
    1. Klik op  en vervolgens op Instellingen
    2. Schakel Niet-beschikbare nummers weergeven in playlists in onder Weergaveopties.

Ga vervolgens terug naar de playlist en tik nogmaals op  . Je nummer is niet langer verborgen.

Opmerking: het is momenteel niet mogelijk om nummers opnieuw zichtbaar te maken die je eerder in Daily Mix hebt verborgen.