Ik heb hulp nodig met mijn downloads

Wat je ook downloadt , je vindt het terug in je Bibliotheek. De groene pijl  geeft een geslaagde download aan.

Tip: schakel naar de Offline modus om alleen gedownloade inhoud af te spelen. Selecteer je apparaat om uit te vinden hoe. Alles wat je niet hebt gedownload, is grijs en niet beschikbaar.

• Controleer of het apparaat niet in slaapmodus staat.
  • Controleer of er genoeg vrije ruimte is in het geheugen van het apparaat (wij raden ten minste 1 GB aan).
  • Het apparaat moet over een actieve internetverbinding beschikken.
  • Je kunt naar maximaal 5 apparaten downloaden. Als je downloadt naar een zesde apparaat, worden de downloads op het apparaat dat je als eerste het gebruikt, verwijderd.
  • Je kunt tot 10.000 nummers per apparaat downloaden. Als je een foutmelding krijgt dat je deze limiet hebt bereikt, probeer dan een paar bestaande downloads te verwijderen.
  • Je hebt Premium nodig om muziek te downloaden. Controleer je abonnementsstatus op je accountpagina onder Je abonnement.
  • Zorg ervoor dat je account in de afgelopen 30 dagen ten minste één keer online is geweest.
  • Podcasts en albums kunnen niet worden gedownload op de pc.

Controleer eerst de downloadstatus. De groene pijl  geeft aan dat de download geslaagd is.

Opmerking: je moet je muziek opnieuw downloaden nadat je de app opnieuw hebt geïnstalleerd.

• Je kunt naar maximaal 5 apparaten downloaden. Als je downloadt naar een zesde apparaat, worden de downloads op het apparaat dat je als eerste het gebruikt, verwijderd.
  • Je account moet minstens één keer per 30 dagen online gaan.
  • Met het opnieuw installeren van de app verwijder je alle downloads.
  • Kijk of je Spotify-app moetworden bijgewerkt
  • Kijk of je SD-kaart problemen heeft (als je apparaat er een heeft).
  • Kijk of de inhoud nog steeds beschikbaar op Spotify.

Als je nummers niet gedownload blijven op je apparaat, raden we aan de app opnieuw te installeren voordat je de nummers opnieuw gaat downloaden.

Dit moet zodat Spotify kan controleren of je Premium-abonnement nog actief is en het aantal keer afspelen van nummers kan tellen om de artiesten te betalen.

Als je niet ten minste één keer per 30 dagen online gaat met Spotify, worden nummers die je hebt gedownload voor offline luisteren automatisch verwijderd van je apparaat.