Problemen met muziek melden

Als je merkt dat een nummer of een album niet goed wordt afgespeeld op Spotify, of als de informatie (titel, albumhoes, releasedatum) onjuist is, kun je dit aan ons melden:

1. Zorg ervoor dat je zeker weet dat wat je rapporteert niet de bedoeling is van de artiest, of een probleem is met je apparaat of verbinding:
    • Zorg ervoor dat je app up-to-date is.
    • Speel het nummer af op een ander apparaat of met onze webplayer.
    • Speel het nummer af via een andere wifi- of dataverbinding.
  2. Als je het nog steeds wilt melden, ga dan naar ons meldingsformulier.
  3. Kies Een beledigend of defect nummer of album melden.
  4. Klik op IK HEB NOG STEEDS HULP NODIG.
  5. Zoek de URI van de content:
    1. Open je desktopapp en ga naar het nummer, het album dat of de artiest die je wilt rapporteren.
    2. Klik op  en selecteer Delen.
    3. Klik op Spotify URI kopiëren. De code wordt gekopieerd naar je klembord.
    4. Plak de URI in het meldingsformulier en vul de andere gegevens in.
      Opmerking: het ziet er als volgt uit: spotify:track:4uLU6hMCjMI75M1A2tKUQC. Het is niet hetzelfde als een link die begint met open.spotify.com.
  6. Klik op VRAAG VERSTUREN.

Voor artiesten

Neem contact op met je label of distributeur om problemen met je muziek op te lossen.