Bibliotheek

Bij Bibliotheek kun je al je opgeslagen Artiesten, Albums, Nummers, Podcasts, Afspeellijsten, Video's, Radiozenders, je Lokale bestanden en Daily Mix vinden.

Opmerking: Bibliotheek verschijnt als Jouw Muziek op iPad.

Hoe sla ik iets op in Bibliotheek?

• Voor Albums ga je naar een willekeurige album en selecteer je OPSLAAN

• Voor Nummers selecteer je  op elk willekeurig nummer.

• Voor Artiesten, Podcasts, Video's, Radiozenders en Afspeellijsten ga je naar je favorieten en selecteer je VOLGEN.

Opmerking: er is een limiet van 10.000 nummers en albums die je in Bibliotheek kunt opslaan. Voor albums tellen alle nummers en het album zelf mee voor de limiet (bijv. een album met 10 nummers telt als 11 nummers voor de limiet). Als je collectie zo geweldig is dat je ruimte te kort komt, kun je altijd nummers toevoegen aan afspeellijsten.