Bibliotheek

In de Bibliotheek vind je alles wat je leuk vindt en Volgt op al je apparaten. Gebruik de Bibliotheek voor het opslaan van je favoriete nummers, playlists, artiesten, albums en podcasts

Tip: Door dingen toe te voegen aan de Bibliotheek, krijg je betere aanbevelingen voor functies zoals Discover Weekly, Release Radar en Daily Mix. Op je mobiel kun je in de Bibliotheek ook aanbevelingen krijgen onder Artiesten en Albums.

Aan de slag

Kies hieronder een apparaat voor de basisfuncties. Probeer daarna eens sorteren en filteren voor alle manieren waarop je de Bibliotheek zo kunt organiseren (bijv. op Onlangs afgespeeld of alleen downloads) dat je je favorieten snel terugvindt.

Je vindt de Bibliotheek in het menu aan de linkerkant.

Iets aan de Bibliotheek toevoegen:

• Klik op een nummer, album of playlist.
  • Klik op VOLGEN bij een artiest of podcast.

Tip: Een album leuk vinden zorgt er niet automatisch voor dat je alle nummers leuk vindt. Als je alle nummers op een album leuk wilt vinden, klik je  op het album en vervolgens op Alle nummers leuk vinden.

Je vindt de Bibliotheek  in het menu onder in het scherm.

Iets aan de Bibliotheek toevoegen:

• Tik  op een nummer, albums of playlist.
  • Tik op VOLGEN bij een artiest of podcast.

Tip: Een album leuk vinden zorgt er niet automatisch voor dat je alle nummers leuk vindt. Als je alle nummers op een album leuk wilt vinden, tik je  (iPhone)/  (Android) op het album en vervolgens op Alle nummers leuk vinden.

Hulp nodig?

Je vind de nummers die je leuk vindt terug in Nummers die je leuk vindt(onder Playlists op je mobiel/tablet).

Tip: Een album toevoegen aan de Bibliotheek zorgt er niet automatisch voor dat alle nummers worden toegevoegd aan Nummers die je leuk vindt. Selecteer daarvoor / bij een album en dan Alle nummers leuk vinden

Om een artiest toe te voegen, moet je VOLGEN selecteren bovenaan in het profiel van de artiest.

Om een album toe te voegen, moet je selecteren naast de albumtitel.

Tip: Een nummer leuk vinden zorgt er niet automatisch voor dat het bijbehorende album of de artiest aan de Bibliotheek worden toegevoegd. Het maakt het wel waarschijnlijker dat albums/artiesten verschijnen in Aanbevolen onder Artiesten in Albums in de Bibliotheek.