Afspeelwachtrij en geschiedenis

Voor: Premium

Zie en beheer wat er gaat worden afgespeeld met de Afspeelwachtrij

Je kunt bovendien je recente luistergeschiedenis bekijken op de desktop-app. Perfect als je de titel bent vergeten van dat geweldige nummer dat je pas hebt geluisterd.

Kies hieronder je apparaat en ontdek hoe.

Klik op de knop Afspeelwachtrij rechtsonderin om te zien wat er hierna wordt afgespeeld.

Nummers toevoegen

1. Klik met de rechtermuisknop op het nummer dat je wilt toevoegen.
  2. Klik op In wachtrij zetten

Tip:als je naar een album luistert, zet Spotify alle nummers automatisch in de wachtrij.

Nummers verwijderen

1. Klik in de afspeelwachtrij met de rechtermuisknop op het nummer dat je wilt verwijderen.
  2. Klik op Uit wachtrij verwijderen

De volgorde veranderen

1. Klik in de afspeelwachtrij onder Volgende op het nummer dat je wilt verplaatsen en houd de muisknop ingedrukt.
  2. Sleep het nummer naar de gewenste positie.

Recente luistergeschiedenis

Klik in de afspeelwachtrij op GESCHIEDENIS om de laatste vijftig nummers waarnaar je hebt geluisterd te zien.

Tik op de balk Wordt nu afgespeeld en vervolgens op Afspeelwachtrij rechtsbovenin, om te zien wat er hierna wordt afgespeeld.

Opmerking:het is op een iPad niet mogelijk om de afspeelwachtrij te bekijken, specifieke nummers te verwijderen of de afspeelvolgorde van de nummers te wijzigen.

Nummers toevoegen

1. Tik naast het nummer dat je wilt toevoegen op (iOS) of  (Android).
  2. Tik op In wachtrij zetten.

Tip:als je naar een album luistert, zet Spotify alle nummers automatisch in de wachtrij.

Nummers verwijderen

1. Tik in de afspeelwachtrij  links van nummer(s) die je wilt verwijderen.
  2. Tik op VERWIJDEREN.

De volgorde veranderen

1. Tik en houd  vast rechts naast het nummer in de afspeelwachtrij.
  2. Sleep het nummer naar de gewenste positie.
Voor het laatst bijgewerkt op 09 augustus, 2018