Afspeelwachtrij en geschiedenis

Met de afspeelwachtrij kun je snel de nummers die je wilt horen van tevoren in de juiste volgorde zetten en indelen.

Je kunt nummers en albums toevoegen en verwijderen, en de volgorde waarop ze worden afgespeeld op elk moment veranderen (alleen Premium).

Je kunt bovendien je recente luistergeschiedenis bekijken op de desktop-app. Perfect als je de titel bent vergeten van dat geweldige nummer dat je pas hebt beluisterd.

Selecteer hieronder je apparaat om te zien hoe je dit doet.

Afspeelwachtrij

Klik op de knop Afspeelwachtrij rechtsonder in de desktop-app om te zien wat er hierna wordt afgespeeld.

Nummers toevoegen

1. Klik met de rechtermuisknop op het nummer dat je wilt toevoegen.
  2. Klik op In wachtrij zetten

Tip:als je naar een album luistert, zet Spotify alle nummers automatisch in de wachtrij.

Nummers verwijderen

1. Klik in de afspeelwachtrij met de rechtermuisknop op het nummer dat je wilt verwijderen.
  2. Klik op Uit wachtrij verwijderen

De volgorde veranderen

1. Klik in de afspeelwachtrij onder Volgende op het nummer dat je wilt verplaatsen en houd de muisknop ingedrukt.
  2. Sleep het nummer naar de gewenste positie.

Geschiedenis

Klik in de afspeelwachtrij op GESCHIEDENIS om de laatste 50 nummers waarnaar je hebt geluisterd te zien.

1. Tik op de balk Wordt nu afgespeeld.
  2. Tik op de knop Afspeelwachtrij in de rechterbovenhoek van de mobiele app.

Nummers toevoegen

1. Tik op  naast het nummer dat je wilt toevoegen.
  2. Tik op In wachtrij zetten

Tip: als je naar een album luistert, zet Spotify alle nummers automatisch in de wachtrij.

Nummers verwijderen

1. Tik in de afspeelwachtrij op de cirkel links naast nummers die je wilt verwijderen.
  2. Tik op VERWIJDEREN

De volgorde veranderen

1. Tik en houd  vast rechts naast het nummer in de afspeelwachtrij.
  2. Sleep het nummer naar de gewenste positie.

Het is op iPad niet mogelijk om de afspeelwachtrij te bekijken, specifieke nummers te verwijderen of de afspeelvolgorde van de nummers te wijzigen.

Nummers toevoegen

1. Tik op  naast het nummer dat je wilt toevoegen.
  2. Tik op In wachtrij zetten

De afspeelwachtrij wordt automatisch gereset wanneer je de app afsluit.

1. Tik op de balk Wordt nu afgespeeld.
  2. Tik op de knop Afspeelwachtrij in de rechterbovenhoek van de mobiele app.

Nummers toevoegen

1. Tik op  naast het nummer dat je wilt toevoegen.
  2. Tik op In wachtrij zetten.

Tip: als je naar een album luistert, zet Spotify alle nummers automatisch in de wachtrij.

Nummers verwijderen

1. Tik in de afspeelwachtrij op de cirkel links naast nummers die je wilt verwijderen.
  2. Tik op VERWIJDEREN.

De volgorde veranderen

1. Tik en houd  vast rechts naast het nummer in de afspeelwachtrij.
  2. Sleep het nummer naar de gewenste positie.