Afspeelwachtrij en Geschiedenis

Voor: Premium

Zie en beheer wat er gaat worden afgespeeld met de Afspeelwachtrij.

Je kunt bovendien je recente Luistergeschiedenis bekijken in de desktop-app. Perfect als je de titel bent vergeten van dat geweldige nummer dat je pas hebt geluisterd.

Kies hieronder je apparaat en ontdek hoe.

Klik op de knop Afspeelwachtrij rechtsonderaan om te zien wat er hierna wordt afgespeeld.

Nummers toevoegen

1. Klik met de rechtermuisknop op het nummer dat je wilt toevoegen.
  2. Klik op Toevoegen aan wachtrij

Tip:als je naar een album luistert, zet Spotify alle nummers automatisch in de wachtrij.

Nummers verwijderen

1. Klik in de afspeelwachtrij met de rechtermuisknop op het nummer dat je wilt verwijderen.
  2. Klik op Uit wachtrij verwijderen

De volgorde veranderen

1. Klik in de afspeelwachtrij onder Volgende op het nummer dat je wilt verplaatsen en houd de muisknop ingedrukt.
  2. Sleep het nummer naar de gewenste positie.

Recente luistergeschiedenis

Klik in de afspeelwachtrij op GESCHIEDENIS om de laatste vijftig nummers te zien waarnaar je hebt geluisterd.

Zien wat er gaat worden afgespeeld:

1. Tik op de balk Wordt nu afgespeeld onderaan het scherm (boven de menubalk).
    Opmerking: tik op de iPad op de albumhoes in het menu aan de zijkant.
  2. Tik op Afspeelwachtrij  rechts onderaan.

Nummers toevoegen

1. Tik naast het nummer dat je wilt toevoegen op (iOS) of  (Android).
  2. Tik op Toevoegen aan wachtrij .

Tip: in iOS kun je ook naar rechts vegen op een nummer om deze aan je wachtrij toe te voegen.

Als je naar een album of playlist luistert, zet Spotify alle nummers automatisch in de wachtrij.

Nummers verwijderen

1. Tik in de afspeelwachtrij  links van nummer(s) die je wilt verwijderen.
  2. Tik op VERWIJDEREN.

De volgorde veranderen

1. Tik en houd  vast rechts naast het nummer in de afspeelwachtrij.
  2. Sleep het nummer naar de gewenste positie.