Ik heb hulp nodig met mijn downloads

Alles wat je hebt gedownload, heeft een symbool Gedownload  (pc)/ (mobiel en tablet) ernaast en is te vinden in Bibliotheek. Het is niet mogelijk om de inhoud van Spotify buiten de app te exporteren.

Tip: schakel naar de Offline modus om alleen gedownloade inhoud af te spelen. Selecteer je apparaat om uit te vinden hoe. Alles wat je niet hebt gedownload, is grijs en niet beschikbaar.

Als je muziek of podcast niet wordt gedownload:

• Controleer of het apparaat niet in slaapmodus staat.
  • Controleer of er genoeg vrije ruimte is op het geheugen van het apparaat (wij raden ten minste 1 GB aan).
  • Het apparaat moet over een actieve internetverbinding beschikken.
  • Je kunt alleen muziek en podcasts downloaden naar maximaal 3 afzonderlijke apparaten (zie 'Je offline apparaten beheren' hieronder).
  • Je kunt tot 3.333 nummers per apparaat downloaden. Als je een foutmelding krijgt dat je deze limiet hebt bereikt, probeer dan een paar bestaande downloads te verwijderen.
  • Je hebt een actief Premium-abonnementnodig. Zie hier meer informatie over hoe je je abonnementsstatus kunt controleren.
  • Zorg ervoor dat je account in de afgelopen 30 dagen ten minste een keer online is geweest.
  • Podcasts en albums kunnen niet worden gedownload op de pc.

Controleer eerst de downloadstatus. Het symbool Gedownload (pc)/ (mobiel en tablet) geeft aan dat het downloaden is gelukt.

Opmerking: je moet je muziek opnieuw downloaden nadat je de app opnieuw hebt geïnstalleerd.

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom je downloads zijn verwijderd:

• Je hebt muziek op meer dan 3 apparaten gedownload.
  • Je bent in de afgelopen 30 dagen niet minstens een keer online geweest met Spotify.
  • Je hebt de app onlangs opnieuw geïnstalleerd.
  • Je Spotify-app moetworden bijgewerkt
  • Je SD-kaart (als je apparaat die heeft) is aangetast (losgekomen, beschadigd, etc.)
  • De inhoud is niet langer beschikbaar op Spotify.
  • Nummers in bepaalde playlists worden regelmatig bijgewerkt, wat betekent dat er mogelijk nummers zijn verwijderd.

Als je nummers niet gedownload blijven op je apparaat, raden we aan al je offline apparaten te verwijderen (zie 'Je actieve offline apparaten beheren' hieronder) en dan de app opnieuw te installeren voordat je de nummers opnieuw downloadt.

Premium-abonnees moeten ten minste elke 30 dagen online gaan met Spotify. Dit moet zodat Spotify kan controleren of je abonnement nog actief is en het aantal keer afspelen van nummers kan tellen om de artiesten te betalen.

Als je niet ten minste een keer per 30 dagen online gaat met Spotify, worden nummers die je hebt gedownload voor offline luisteren automatisch verwijderd van je apparaat.

Je kunt Spotify-nummers op maximaal 3 apparaten tegelijkertijd downloaden voor offline luisteren. Als je muziek wilt downloaden op een 4e apparaat, heb je de volgende mogelijkheden:

• Wanneer je op het extra apparaat downloadt, wordt het apparaat met de eerste downloads automatisch verwijderd uit de Lijst met offline apparaten. De nummers op dit apparaat worden niet langer gedownload voor offline luisteren.
  • Verwijder een apparaat handmatig uit de Lijst met offline apparaten voordat je op het extra apparaat downloadt. De nummers op dit apparaat worden niet langer gedownload voor offline luisteren.
Voor het laatst bijgewerkt op 24 juli, 2018