Offline luisteren

Neem je muziek en podcasts mee naar plekken zonder internet.

• Met Premium kun je albums, playlists en podcasts downloaden.
  • Met de gratis versie kun je podcasts downloaden.
  • Je kunt tot wel 10.000 nummers downloaden op maximaal 5 verschillende apparaten.
  • Je moet minstens één keer per 30 dagen online komen om je downloads te behouden. Op die manier kan Spotify afspeelgegevens verzamelen om artiesten te compenseren.

Zo kun je downloaden

Mislukt het downloaden?

• Zorg ervoor dat je internetverbinding actief is
  • Zorg ervoor dat je genoeg opslagruimte hebt
    Tip: we raden ten minste 1 GB aan vrije opslag aan
  • Controleer of je nog niet aan de limiet van 5 apparaten zit
  • Zorg dat je alle apps voor het wissen van de cache of het besparen van de batterij uitzet
  • Start de app opnieuw
  • Installeer de app opnieuw
    Opmerking: nadat je de app opnieuw hebt geïnstalleerd, moet je eerder gedownloade muziek en podcasts opnieuw downloaden.

Offline modus inschakelen

Downloads worden automatisch afgespeeld als je je internetverbinding kwijtraakt, maar je kunt de offline modus gebruiken om altijd alleen je downloads af te spelen.

Nummer, playlist of podcast niet meer gedownload?

Je kunt je downloads kwijtraken als:

• Je niet ten minste één keer per 30 dagen online komt
  • Je de app opnieuw installeert
  • Je op meer dan 5 apparaten downloadt
    Opmerking: downloads worden verwijderd van het apparaat dat je het minst recent hebt gebruikt.
  • Je Spotify-app is niet up-to-date
  • Je SD-kaart (als je er een hebt) werkt niet goed

Downloads verwijderen

Alle downloads van je mobiele apparaat verwijderen

1. Swipe naar links of tik op je profielfoto.
  2. Tik op Instellingen en privacy .
  3. Ga naar Opslag.
  4. Selecteer Alle downloads verwijderen.

Handmatig downloads verwijderen

1. Open je bibliotheek.
  2. Alleen op mobiel: tik op Gedownload.
  3. Open een gedownload album of een gedownloade playlist om te verwijderen.
  4. Tik op de groene pijl Download is actief.
  5. Alleen op mobiel: tik op Verwijderen.