Privé luisteren

Alleen voor jouw ogen en oren!

Iedereen die jou volgt op Spotify kan standaard zien waar je naar luistert met Activiteit van vrienden. Als je niet wilt dat anderen weten waar je naar luistert, kun je een Privésessie starten.

Opmerking: alles waar je naar luistert tijdens een Privésessie heeft wellicht geen invloed op je muziekaanbevelingen, bijvoorbeeld Discover Weekly.

Selecteer je apparaat hieronder voor meer informatie over hoe je een Privésessie moet inschakelen.

1. Klik op  rechtsboven in de app.
  2. Selecteer Privésessie. Een hangslot op je profielfoto geeft aan dat er een Privésessie actief is.
  3. Herhaal de stappen om de Privésessie te beëindigen.

Opmerking: de Privésessie eindigt automatisch als je Spotify herstart of na een lange periode van inactiviteit.

1. Tik op Home .
  2. Tik op Instellingen .
  3. Schakel Privésessie in onder Sociaal.
  4. Herhaal de stappen om de Privésessie te beëindigen.

Opmerking: de Privésessie eindigt automatisch als je Spotify herstart of na een lange periode van inactiviteit