Vrienden en artiesten volgen

Artiesten volgen

Volg artiesten om meldingen te ontvangen en nooit een nieuwe release te missen.

1. Zoek een artiest met Zoeken.
  2. Klik op VOLGEN.
    Tip: klik er nogmaals op om iemand niet meer te volgen.
  1. Ga naar het profiel van de artiest.
  2. Tik op .
    Tip: tik er nogmaals op om iemand niet meer te volgen.

Vrienden, merken en beroemdheden volgen

Volg vrienden om te zien waar zij naar luisteren in Activiteit van vrienden.

Opmerking: als je je vrienden wilt zien in deze lijst, moet je Spotify-account met Facebook zijn verbonden

1. Scrol naar beneden in je Vriendenfeed.
  2. Klik op VRIENDEN ZOEKEN. Klik vervolgens op VOLGEN.
    Tip: klik er nogmaals op om iemand niet meer te volgen.
  1. Tik op Home
  2. Tik op Instellingen .
  3. Tik op Profiel bekijken.
  4. Tik op VRIENDEN ZOEKEN.
  5. Tik op IEDEREEN VOLGEN of naast iemand in het bijzonder.
    Tip: tik er nogmaals op om iemand niet meer te volgen.

Je kunt ook je vrienden vragen of ze hun profiel willen delen met jou.

Mijn vrienden worden niet weergegeven

Als je je vrienden wilt zien in deze lijst, moet je Spotify-account met Facebook zijn verbonden.

Als je vrienden nog steeds niet worden weergegeven, moet je mogelijk je Facebook-instellingen bijwerken. Zo doe je dat:

1. Ga op een computer naar Facebook en selecteer Instellingen in het vervolgkeuzemenu rechtsboven.
  2. Selecteer Apps en selecteer vervolgens Spotify.
  3. Zorg ervoor dat je vriendenlijst is ingeschakeld. Als deze is ingeschakeld, schakel de lijst dan uit en weer opnieuw in.

Werkt het niet? Het kan zijn dat je moet uitloggen en weer moet inloggen om Spotify opnieuw toegang te geven tot je Facebook-gegevens.

Hoe kan ik zien wie me volgt?

VOLGERS bekijken op je profielpagina:

• Klik in de desktop-app op je naam in de rechterbovenhoek.

• Tik op je mobiel of tablet op Home , vervolgens op Instellingen en dan op Profiel bekijken