Vrienden en artiesten volgen

Opmerking: Deze functie is niet beschikbaar op mobiel (tenzij je Premium hebt). Meer informatie over Spotify op mobiel.

Artiesten volgen

Volg artiesten om meldingen te ontvangen en nooit een nieuwe release te missen.

1. Zoek een artiest met Zoeken.
  2. Klik/tik op VOLGEN.

Tip: Klik/tik er nogmaals op om iemand niet meer te volgen.

Vrienden, merken en beroemdheden volgen

Kies hieronder je apparaat voor een lijst met aanbevolen vrienden en andere mensen.

Opmerking: Als je je vrienden wilt zien deze lijst, moet je Spotify-account met Facebook zijn verbonden

1. Scrol naar beneden in je Vriendenfeed.
  2. Klik op VRIENDEN ZOEKEN. Klik vervolgens op VOLGEN.
    Tip: Klik er nogmaals op om iemand niet meer te volgen.
  1. Tik op Bibliotheek  in het menu onderaan in het scherm. Tik vervolgens op het pictogram van de profielfoto linksboven.
  2. Tik op VRIENDEN ZOEKEN (iOS) of rechtsboven op  (Android). Tik vervolgens op VOLGEN.
    Tip: Tik er nogmaals op om iemand niet meer te volgen.

Je kunt ook je vrienden vragen of ze hun profiel willen delen met jou.

Mijn vrienden worden niet weergegeven

Als je je vrienden wilt zien in deze lijst, moet je Spotify-account met Facebook zijn verbonden.

Als je vrienden nog steeds niet worden weergegeven, moet je mogelijk je Facebook-instellingen bijwerken. Zo doe je dat:

1. Ga op een computer naar Facebook en selecteer Instellingen in het vervolgkeuzemenu rechtsboven.
  2. Selecteer Apps en selecteer vervolgens Spotify.
  3. Zorg ervoor dat je vriendenlijst is ingeschakeld. Als deze is ingeschakeld, schakel de lijst dan uit en weer opnieuw in.

Werkt het niet? Het kan zijn dat je moet uitloggen en weer moet inloggen om Spotify opnieuw toegang te geven tot je Facebook-gegevens.

Hoe kan ik zien wie me volgt?

VOLGERS bekijken op je profielpagina:

• Klik in de desktop-app op je naam in de rechterbovenhoek.

• Tik op je mobiel of tablet op Bibliotheek  in het menu onderaan in het scherm en tik vervolgens op het profielpictogram.
Voor het laatst bijgewerkt op 27 juni, 2018