Alles wat je moet weten om aan de slag te gaan met Spotify.

Download de app

Download Spotify hier gratis voor desktop, of via de appstore op mobiel en tablet.

Ga in je browser naar de web player en begin meteen met luisteren als je de app niet wilt downloaden.

Maak je eigen account aan

Maak je account aan op de website van Spotify of in de app.

Zo kun je in de app op welk apparaat dan ook inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.

1. Selecteer AANMELDEN.
  2. Voer je e-mailadres in en bevestig.
  3. Kies een wachtwoord.
  4. Je kunt ervoor kiezen om meer gegevens in te vullen, zoals geslacht, geboortedatum en hoe we je mogen noemen (je weergavenaam).
    Tip: Je weergavenaam is alleen voor de show. Je weergavenaam is anders dan je gebruikersnaam. Deze wordt automatisch gegenereerd en kan niet worden veranderd. Ga voor meer informatie naar de pagina Gebruikersnaam wijzigen.

Zo kun je in de app op welk apparaat dan ook inloggen met Facebook. Je Facebook-naam en -foto worden op je profiel weergegeven. Kijk hier voor meer informatie over Spotify en Facebook.

1. Selecteer AANMELDEN MET FACEBOOK of DOORGAAN MET FACEBOOK (op mobiel).
  2. Als je op het apparaat niet al bent ingelogd op Facebook, wordt je gevraagd om je Facebook-gegevens in te voeren.
  3. Geef Spotify toegang tot je Facebook-account.

Beginnen met afspelen

Je hebt de app en een account. Je kunt muziek gaan afspelen!

Om je op weg te helpen:

Neem een kijkje op onze ondersteuningspagina voor meer handleidingen, tips, trucs en andere ondersteuning. De Spotify Community biedt ook veel advies.