Je profiel vinden en delen

Deel je profiel om je vrienden te laten weten waar je naar luistert. Kies hieronder een apparaat om te zien hoe je dit doet.

1. Klik op het pictogram van de profielfoto in de rechterbovenhoek van de app.
  2. Klik op .
  3. Plaats je muisaanwijzer op Delen en selecteer een optie voor delen.

Opmerking: Deze functie is niet beschikbaar op mobiel (tenzij je Premium hebt). Meer informatie over Spotify op mobiel.

1. Tik op Bibliotheek
  2. Tik op het pictogram van de profielfoto in de linkerbovenhoek.
  3. Tik op (iOS)/ (Android) in de rechterbovenhoek.
  4. Tik op Delen en selecteer een optie voor delen.
Voor het laatst bijgewerkt op 08 juni, 2018