Waarom is de app veranderd?

Bij Spotify testen we vaak mogelijke verbeteringen en nieuwe functies uit. Dat betekent dat je iets op de app te zien kunt krijgen dat je vriend niet kan zien, of dat je tijdelijk toegang hebt tot een gloednieuwe functie.

We kunnen bijvoorbeeld de volgende generatie beveiliging of een nieuwe manier van muziek luisteren uittesten. We kunnen op deze manier nieuwe functies introduceren en de app perfectioneren, zodat de app compatibel is met specifieke apparaten.

Laat ons weten wat je ervan vindt op onze Community

Tip: zorg ervoor dat je niets mist door automatische updates in te schakelen op je apparaat.

Voor het laatst bijgewerkt op 26 april, 2018