Waarom is de app veranderd?

Bij Spotify testen en lanceren we vaak verbeteringen en nieuwe functies. Wanneer we testen, kun je iets op de app te zien krijgen dat je vriend niet kan zien of je krijgt tijdelijk toegang tot een nieuwe functie. Laat ons weten wat je ervan vindt op onze Community

Tip: zorg ervoor dat je niets mist door automatische updates in te schakelen op je apparaat.

Premium op mobiel en tablet

Als je Premium hebt, zul je merken dat de app een nieuwe look heeft op mobiel/tablet.

We hebben het makkelijker gemaakt om de app te gebruiken, erin te navigeren en om de muziek waarvan je houdt te vinden. Raadpleeg onze veelgestelde vragen voor hulp.

Radio is nu onderdeel van Zoeken

Tik gewoon op Zoeken   en start een radiozender op een van de volgende drie manieren:

• Voer een artiestennaam in om hun radiozender te vinden.
  • Zoek naar een nummer en tik om het nummer af te spelen. Zodra het nummer eindigt, wordt er automatisch een radiozender op basis van dat nummer afgespeeld.
  • Tik op Radio om meer zenders te vinden.

Meer informatie over Spotify Radio

We hebben het beste genomen van wat er in Bladeren was en we hebben dat nu opgenomen in Zoeken.

Tik gewoon op Zoeken   en vind Jouw favoriete genres bovenaan. Je kunt eronder Alles doorzoeken

Tik op Home  en vind ze onder Speciaal voor jou. Je kunt ze ook vinden in Bibliotheek

Bekijk deze playlist in de app voor meer informatie over de wijzigingen die we hebben doorgevoerd in Premium op mobiel en tablet.