Systeemvereisten

Opmerking: omdat we de Spotify-ervaring willen verbeteren, verwijderen we Spotify van Windows Phone. Dit gebeurt in een periode van 3 maanden, beginnend op 10 december 2018. Raadpleeg onze community voor meer informatie.

Dit zijn de systeemvereisten om Spotify te kunnen gebruiken en toegang tot inhoud van Spotify te kunnen krijgen via de Spotify-app:

ModelBesturingssysteem
iPhoneiPhone 5 of hogeriOS 10 of hoger. 250 MB vrije schijfruimte
iPadiPad 4 of hogeriOS 10 of hoger. 250 MB vrije schijfruimte
iPod5e generatie iPod touch of hogeriOS 9.3.5 of hoger. 250 MB vrije schijfruimte
AndroidIeder apparaatAndroid OS 4.1 of hoger. 500 MB vrije schijfruimte
MacMacs en MacBooksOS X 10.10 of hoger
WindowsPc's en laptops
Opmerking: we verwijderen Spotify van
Windows Phone.
Raadpleeg onze community voor meer informatie.
Windows 7 of hoger

Je kunt Spotify ook afspelen op diverse geluidssystemen, tv's en autoradio's. Neem contact op met de fabrikant van je apparaat om erachter te komen of Spotify wordt ondersteund, en als dit het geval is, hoe je Spotify inschakelt.

Opmerking: de Spotify-app kan er op verschillende apparaten en besturingssystemen anders uitzien. Voor de beste ervaring raden we je aan de nieuwste firmware op je apparaat te installeren.

De web player

De volgende browsers ondersteunen de web player:

Chrome
Firefox
Edge
Opera

Je hebt alleen toegang tot Spotify-inhoud via de Spotify-app, de web player-website en andere door Spotify geautoriseerde apps.