Op welke apparaten kan ik Spotify afspelen?

Spotify is niet beperkt tot één apparaat...

Je kunt de app downloaden op verschillende computers, mobiele telefoons en tablets. Bekijk onze systeemvereisten om te zien of je apparaat compatibel is.

Je kunt Spotify ook afspelen vanaf consoles, luidsprekers, tv's, auto's en andere apparaten. Bekijk Spotify Gear voor alle extra apparaten die we ondersteunen en onze ondersteunde verbindingen voor hoe we je muziek naar die apparaten verzenden.

Kan ik op meerdere apparaten tegelijk afspelen?

Je kunt maar op één apparaat tegelijkertijd afspelen. Als je begint met afspelen op een ander apparaat, wordt het afspelen op het oorspronkelijke apparaat gepauzeerd.

Tip: speel nummers van het ene apparaat naar het andere naadloos af met Spotify Connect.