Taal wijzigen

Je kunt als volgt de taal van de Spotify-app wijzigen:

Pc

1. Klik op Opties  in de rechterbovenhoek en selecteer Instellingen.
  2. Selecteer onder Taal de taal van je voorkeur.
  3. Log uit en log daarna weer in.

Mobiel en tablet

Als je de taal van je mobiele app wilt wijzigen, moet je de taalinstellingen van je apparaat wijzigen. Raadpleeg de handleiding van de fabrikant van je apparaat om te zien hoe dat moet.

Opmerking: hiermee wordt de taal van het apparaat gewijzigd, niet alleen de taal van de Spotify-app.