Privacy en playlists

Je kunt je playlists openbaar maken zodat deze in jouw profielwordt weergegeven of je kunt ze verborgen maken om ze voor je profiel te verbergen.

Kies je apparaat om te ontdekken hoe het werkt.

Opmerking: een playlist die je verborgen maakt, worden nog steeds weergegeven in de profielen van degenen die deze volgen.

1.    Klik met je rechtermuisknop op de playlist.
2.    Selecteer Openbaar maken zodat deze in jouw profiel wordt weergegeven of selecteer Verborgen maken om de lijst voor jouw profiel te verbergen.

Voor Premium:

1. Tik op  (iOS) of  (Android) in de rechterbovenhoek van de playlist.
  2. Selecteer Openbaar maken zodat deze in jouw profiel wordt weergegeven of selecteer Verborgen maken om de lijst voor jouw profiel te verbergen.

In Spotify Free kun je de privacy-instellingen wijzigen met de stappen 'Desktop en web player' die hierboven zijn beschreven.

Selecteer je standaardinstelling

Playlists die je maakt, worden standaard openbaar gemaakt, maar je kunt deze instelling op elk gewenst moment in- of uitschakelen.

Opmerking: desktop-app vereist.

1. Klik op  in de rechterbovenhoek van de desktop-app.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Schakel Nieuwe playlists automatisch openbaar maken uit of in onder Sociaal.