Playlistmappen

Playlistmappen zijn een geweldige manier om je playlists te organiseren. Je hebt de desktop-app nodig om ze aan te maken, maar ze worden ook op je mobiele apparaten weergegeven.

Een map aanmaken

1. Klik met de rechtermuisknop op een playlist in het menu aan de linkerkant van de desktop-app.
  2. Selecteer Map aanmaken.
  3. Geef je playlist een naam en druk op Enter.

Voeg toe aan een map

• Selecteer een playlist van het menu aan de linkerkant van de desktop-app en sleep om deze toe te voegen aan een playlistmap.
  • Of klik met de rechtermuisknop op een playlistmap en selecteer Playlist maken.

Tip: je kunt ook mappen binnen mappen maken! Klik met de rechtermuisknop op een playlistmap en selecteer Map aanmaken