Personaliseer de cover van je playlist.

Opmerking: desktop-app vereist

Voeg iets persoonlijks toe aan je playlists door een coverafbeelding en een beschrijving toe te voegen.

1. Klik op de afbeelding van de playlist.
  2. Voer een naam en beschrijving voor de playlist in bij de weergave Bewerken.
  3. Klik op AFBEELDING KIEZEN om een nieuwe coverafbeelding te uploaden, of op WIJZIGEN om een bestaande afbeelding te vervangen.
  4. Klik op OPSLAAN.

Opmerking: afbeeldingen moeten als .jpeg-bestand worden geüpload met een maximale bestandsgrootte van 4 MB en mogen geen auteursrechten, handelsmerken of persoonlijke beeldrechten schenden. Bekijk voor meer informatie onze richtlijnen voor afbeeldingen van playlists.