Verwijderde afspeellijsten herstellen

Ongedaan maken! Ongedaan maken!

Spotify maakt automatisch een back-up van de afspeellijsten die je maakt, zodat je ze makkelijk terug kunt krijgen als je ze verwijdert.

1. Log in op je accountpagina.
  2. Klik op Afspeellijsten herstellen in het menu aan de linkerkant.
  3. Klik op HERSTELLEN voor de afspeellijst die je wilt herstellen.
  4. Open Spotify en zoek de herstelde afspeellijst onderaan de rij met afspeellijsten.

Kun je het niet vinden?

Het kan zijn dat je de afspeellijst hebt gemaakt met een ander account, dus zorg ervoor dat je bent ingelogd bij het account waarmee je de afspeellijst hebt gemaakt.

Als je niet zeker weet of je nog een account hebt, kunnen we je helpen om dat uit te zoeken.

Het is ook mogelijk dat je je muziek ergens anders op Spotify hebt opgeslagen. Controleer dit in je Nummers in Bibliotheek

Sneltoetsen

Als je per ongeluk een nummer (of afspeellijst) verwijdert, kun je sneltoetsen op je toetsenbord gebruiken om deze actie direct ongedaan te maken. Druk op:

• ctrl+z (voor Mac)
  • ctrl+Shift+Z (voor Windows)