Hoe je kunt afspelen

Je hebt enkel de app nodig om geweldige muziek, podcasts en meer af te spelen op Spotify, of ga naar onze web player.

Desktop

1. Open Spotify via de desktop-app of via de web player.
  2. Gebruik Zoeken om te vinden wat je wilt.
  3. Speel af op een van deze manieren:
    • Plaats je muisaanwijzer op een nummer en klik links op de Afspeelknop .
    • Dubbelklik op de titel van een nummer.
    • Klik in Bladeren op een album of playlist.
    • Klik op de groene AFSPEELKNOP onder een artiest, album of naam van een playlist. Klik nogmaals om te PAUZEREN.

Mobiel en tablet

1. Open Spotify.
  2. Gebruik Zoeken om te vinden wat je wilt.
  3. Speel af op een van deze manieren:
    • Om de lijst met nummers in willekeurige volgorde af te spelen: tik op een artiest, album of playlist en tik dan op SHUFFLE (Android) of  (iOS).
    • Heb je Premium? Om af te spelen in de volgorde zoals vermeld: tik op een artiest, album of playlist en tik vervolgens op het eerste nummer dat je wilt horen.

Tip: sla je favoriete nummers op in Bibliotheek om ze sneller te vinden in de toekomst.

• Vind playlists die speciaal voor jou zijn gemaakt.
    Vind playlists op basis van je muzieksmaak en de luistergewoontes van anderen met een vergelijkbare smaak in Home
  • Vind Playlists voor iedereen.
    Vind playlists die worden samengesteld door muziekexperts wereldwijd in Bladeren op je desktop of in Zoeken op mobiel.
  • Luister naar Spotify Radio.
    Verzamel een reeks nummers op basis van een artiest, album, playlist of nummer van jouw keuze. Meer informatie over Spotify Radio.

Bedien jouw manier van luisteren met de balk Wordt nu afgespeeld

Nadat je jouw muziek begint af te spelen, kun je deze bedienen met de balk Wordt nu afgespeeld onderaan de app.

Tip: op mobiele apparaten vind je Wordt nu afgespeeld net boven de menubalk. Tik erop voor een groter beeld.

Opties voor Wordt nu afgespeeld

Je kunt zoals gewoonlijk nummers afspelen, pauzeren en overslaan.

Er zijn nog meer manieren om de muziek te beheren met Wordt nu afgespeeld:

Vind ik leuk/vind ik niet leuk. We gebruiken dit om jou betere aanbevelingen te geven. Als je iets leuk vindt, wordt het nummer ook in Bibliotheek opgeslagen.
Shuffle.
Herhaal album of playlist. Klik een tweede keer om het nummer één keer te herhalen. Klik een derde keer om herhalen uit te schakelen.
Wachtrij afspelen.
Op een ander apparaat afspelen.

Zie je een optie niet?

Tik in Wordt nu afgespeeld op  (iPhone) of  (Android) voor meer opties.