Waarop kan ik Spotify afspelen?

Spotify is niet beperkt tot één apparaat…

Je kunt de app downloaden op verschillende computers, telefoons en tablets. Bekijk onze systeemvereisten om te zien of je apparaat compatibel is.

Je kunt Spotify ook afspelen op gameconsoles, luidsprekers, tv's, smartwatches, in de auto en op andere apparaten.

Ga naar Spotify Everywhere om te zien welke apparaten worden ondersteund. Of ontdek hoe je eenvoudig je muziek naar verschillende apparaten kunt sturen met Spotify Connect of Bluetooth.

Kan ik op meerdere apparaten tegelijk afspelen?

Je kunt inloggen en naar Spotify luisteren op zoveel apparaten als je wilt zonder je instellingen te hoeven wijzigen, maar je kunt maar op één apparaat tegelijk afspelen.

Opmerking: als je begint met afspelen op een ander apparaat, wordt het afspelen op het oorspronkelijke apparaat gepauzeerd. Bekijk Premium Family als je Premium met anderen wilt delen.

Offline apparaten

Als je Premium hebt, kun je muziek en podcasts op maximaal vijf apparaten tegelijkertijd downloaden voor offline luisteren.

Als je muziek op een 6e apparaat downloadt, worden downloads automatisch verwijderd van het apparaat dat het langst niet is gebruikt.

Voor het laatst bijgewerkt op: 17 februari, 2020