Video's

Bekijk met de Spotify-app muziekvideo's, documentaires en exclusieve videoseries.

• Blader door uitgelichte shows.
  • Volg je favoriete shows om deze op te slaan en meldingen te ontvangen wanneer er nieuwe afleveringen beschikbaar zijn.
  • Deel video's met vrienden.
  • Speel nummers vanaf je telefoon af op je desktop met Spotify Connect.

Veelgestelde vragen

Video's verbruiken meer data dan muziek omdat de bestanden groter zijn, maar het dataverbruik van onze video's is vergelijkbaar met dat van andere populaire videokanalen.

Het is momenteel niet mogelijk om video's te downloaden om offline te bekijken.

Werkt het niet? Ga naar Ik kan Spotify niet afspelen voor hulp.