Spotify Radio

Houd de sfeer erin. Spotify Radio verzamelt een reeks nummers op basis van een artiest, album, playlist of nummer van jouw keuze. De functie voert automatisch van tijd tot tijd een update met nieuwe muziek uit.

1. Ga naar een artiest, album, playlist of nummer.
  2. Selecteer  of .
  3. Selecteer Ga naar Radio.

Je kunt ook zoeken naar een artiestenradiozender.

Tip: ga op een desktop naar Radio in het linkermenu voor aanbevolen radioplaylists.

Een radiozender opslaan

Om een radiozender op te slaan in Bibliotheek, onderPlaylists druk je op Vind ik leuk. Als je Premium hebt, kun je deze ook downloaden!

Opmerking: als je Spotify Free gebruikt kun je geen Playlistradio opslaan of downloaden.

Voor het laatst bijgewerkt op: 20 juli, 2020