Shuffle

Maak het volgende nummer een verrassing met shuffle. Ideaal voor lange afspeellijsten, wat variatie in je luistergedrag, of wanneer je buiten de gebaande weg wilt treden.

Opmerking: Shuffle is niet beschikbaar als je naar Radio of Daily Mix luistert.

Je kunt shuffle inschakelen voor afspeellijsten, albums, artiestenprofielen en voor Nummers in Bibliotheek.

1. Klik op shuffle  onderaan in de desktop-app.
  2. Nummers worden nu in willekeurige volgorde afgespeeld.
    Tip: Wil je zien wat er is veranderd? Bekijk de Afspeelwachtrij.
  3. Klik nogmaals op het pictogram om shuffle weer uit te schakelen. De nummers worden weer teruggezet naar de oorspronkelijke volgorde.

Je kunt shuffle inschakelen voor afspeellijsten, albums, artiestenprofielen en voor Nummers in Bibliotheek.

1. Klik op shuffle  onderaan in de web player.
  2. Nummers worden nu in willekeurige volgorde afgespeeld.
    Tip: Wil je zien wat er is veranderd? Bekijk de Afspeelwachtrij.
  3. Klik nogmaals op het pictogram om shuffle weer uit te schakelen. De nummers worden weer teruggezet naar de oorspronkelijke volgorde.

Tik op SHUFFLE bovenaan in een afspeellijst, album, artiestenprofiel of bij Nummers in Bibliotheek.

Premium-abonnees kunnen shuffle ook bedienen vanuit de balk Wordt nu afgespeeld:

1. Tik op de balk Wordt nu afgespeeld  onderaan in het scherm.
  2. Tik op Shuffle  om de functie in te schakelen.
  3. Nummers worden nu in willekeurige volgorde afgespeeld.
    Tip: Wil je zien wat er is veranderd? Bekijk de Afspeelwachtrij.
  4. Tik nogmaals op shuffle om de functie weer uit te schakelen. De nummers worden weer teruggezet naar de oorspronkelijke volgorde.

Veelgestelde vragen

Als je Spotify Connect of een andere draadloze verbindingsmethode gebruikt om van het ene apparaat op het andere af te spelen, worden mogelijk alleen de eerste 100 nummers van de afspeellijst overgebracht naar het andere apparaat. Dit houdt in dat shufflemodus alleen uit die eerste 100 nummers kan kiezen.