Feestje

Ga voor geweldige muziek op je volgende feestje. Kies een van de geweldige Party-mixen van Spotify voor overgangen alsof er een echte dj staat. Geen ongemakkelijke stiltes meer, alleen nog maar non-stop muziek om het feest aan de gang te houden.

Je kunt bovendien Spotify Connect gebruiken om een Party-mix op je luidsprekers af te spelen. Ideaal als je het volume helemaal open wilt draaien.

Opmerking: het is niet mogelijk om een Party-mix te bewerken als deze wordt afgespeeld via Chromecast of via Spotify Connect.

Kies hieronder je apparaat om het feest in gang te zetten!

1. Klik op Bladeren in het menu aan de linkerkant.
  2. Klik op GENRES EN STEMMINGEN.
  3. Klik op de hub Feestje.

Je feest bewerken

Gebruik de Afspeelwachtrij om nummers op de gewenste volgorde te zetten.

1. Klik op Home in het menu aan de linkerkant.
  2. Klik op GENRES EN STEMMINGEN.
  3. Klik op de hub Feestje.
  1. Tik op Bladeren in het menu onderaan het scherm.
  2. Scrol omlaag naar GENRES EN STEMMINGEN.
  3. Tik op de hub Feestje.

Je feest bewerken

Gebruik de Afspeelwachtrij om nummers op de gewenste volgorde te zetten.

1. Tik op Bladeren in het menu onderaan in het scherm.
  2. Scrol omlaag naar GENRES EN STEMMINGEN.
  3. Tik op de hub Feestje.

Je feest bewerken

Gebruik de Afspeelwachtrij om nummers op de gewenste volgorde te zetten.