Vrienden en artiesten volgen

Artiesten volgen

Volg artiesten om hun nieuwe releases in je feed voor volgen te zien , bovenaan Home op mobiele apparaten.

1. Ga naar het profiel van de artiest.
  2. Selecteer VOLGEN.
    Tip: klik er nogmaals op om iemand niet meer te volgen.

Volg vrienden, merken en beroemdheden

Volg vrienden om te zien waar zij naar luisteren in Activiteit van vrienden.

Opmerking:om je vrienden te vinden in deze lijst, moet je je Spotify-account verbinden met Facebook.

1. Scrol naar beneden in je Vriendenfeed.-
  2. Klik op VRIENDEN ZOEKEN. Klik vervolgens op VOLGEN.
    Tip: klik er nogmaals op om iemand niet meer te volgen.

Opmerking:om je vrienden te vinden in deze lijst, moet je je Spotify-account verbinden met Facebook.

1. Tik op Home
  2. Tik op Instellingen .
  3. Tik op Profiel bekijken.
  4. Tik op VRIENDEN ZOEKEN.
  5. Tik op IEDEREEN VOLGEN of  naast een specifiek persoon.
    Tip: tik er nogmaals op om iemand niet meer te volgen.

Of vraag je vrienden om hun profiel te delen met jou.

Ik kan mijn vrienden niet vinden

Om je vrienden in de lijst VRIENDEN ZOEKEN te vinden, moet je je Spotify-account verbinden met Facebook.

Als je vrienden nog steeds niet worden weergegeven, moet je mogelijk je Facebook-instellingen bijwerken:

1. Ga op een computer naar Facebook en selecteer Instellingen in het vervolgkeuzemenu rechtsboven.
  2. Selecteer Apps en selecteer vervolgens Spotify.
  3. Zorg ervoor dat je Vriendenlijst is aangevinkt. Als dat zo is, haal het vinkje dan weg en vink het opnieuw aan.

Werkt het niet? Het kan zijn dat je moet uitloggen en weer moet inloggen om Spotify opnieuw toegang te geven tot je Facebook-gegevens.

Hoe kan ik zien wie me volgt?

VOLGERS bekijken op je profielpagina:

• Klik in de desktop-app op je naam in de rechterbovenhoek.

• Tik op je mobiel of tablet op Home , vervolgens op Instellingen en dan op Profiel bekijken
Voor het laatst bijgewerkt op: 30 april, 2020