Groepssessie

Voor: Premium op mobiel en tablet

Luister samen met een groepssessie, waar iedereen kan kiezen wat er afgespeeld wordt.

1. Tik op de balk Wordt nu afgespeeld onderaan het scherm.
  2. Tik op .
  3. Zoek bij Een groepssessie starten de code voor delen op.
  4. Vrienden kunnen deze code scannen via hun apparaat:
    1. Tik op SCANNEN OM DEEL TE NEMEN
    2. Richt de camera op de code.

Wat jij afspeelt of overslaat, wordt voor hen ook afgespeeld of overgeslagen en andersom.

Als je een groepssessie wilt verlaten, tik je op SESSIE VERLATEN bij In een groepssessie. Als de muziek wordt afgespeeld via jouw apparaat, tik je op SESSIE BEËINDIGEN om de groepssessie te beëindigen.