Groepssessie

Voor: Premium op mobiel en tablet

Opmerking: Groepssessie bevindt zich in de bètafase, wat betekent dat hiermee wordt getest en dat functies kunnen veranderen.

Luister samen, in real time. In een groepssessie kan iedereen die is uitgenodigd, bepalen wat er wordt afgespeeld.

1. Open Spotify en speel een nummer af.
  2. Tik op  onderaan het scherm.
  3. Tik onder Een groepssessie starten op SESSIE STARTEN
  4. Tik op VRIENDEN UITNODIGEN. Hier kun je:
    • Delen met alle vermelde sociale of berichtenapps
    • Link kopiëren kiezen om je eigen methode te verzenden
    • Een Spotify-code tonen die uitgenodigde personen kunnen scannen om deel te nemen

Uitgenodigde luisteraars kunnen ervoor kiezen om:

• Op hun eigen apparaat te luisteren
  • Op jouw apparaat te luisteren (en dat met hun eigen apparaat te bedienen)

Een groepssessie verlaten of beëindigen

Tik in de groepssessie op SESSIE VERLATEN

Als jij de groepssessie hebt gestart, tik je op SESSIE BEËINDIGEN.

Voor het laatst bijgewerkt op: 29 juli, 2020