Muziekoverzicht van vrienden

Voor: pc

Open je ogen voor de oren van je vrienden!

In het muziekoverzicht zie je waar vrienden en openbare profielen (waaronder merken en beroemdheden) die je volgt naar luisteren.

Het muziekoverzicht van vrienden weergeven/verbergen:

1. Klik rechtsboven op  en selecteer Instellingen.
  2. Schakel onder Weergaveopties de optie rechterzijbalk weergeven in (groen) of uit (grijs).

Opmerking: Het venster van Spotify op je pc moet ten minste 1190 pixels breed zijn als je het muziekoverzicht van vrienden wilt zien.

Veelgestelde vragen

Iedereen die je volgt, kan zien waar je naar luistert. Je kunt Privésessie inschakelen als je je activiteit wilt verbergen.

Tip: Als je wilt zien wie je volgt, klik je rechtsboven in de app op je naam en daarna op VOLGERS.

Dat gebeurt live! Het muziekoverzicht van vrienden wordt in realtime bijgewerkt.

Voor deze functie moet je account verbonden zijn met Facebook. Probeer uit te loggen en weer in te loggen om Spotify opnieuw toegang te geven tot je Facebook-gegevens.