Fans First-mails

Fans First-e-mails zijn onze manier om de grootste Spotify-fans van onze artiesten te bedanken met unieke of exclusieve aanbiedingen. Dit is eerder al voorbij gekomen:

  • Voorverkoop van tickets voor aankomende concerten.
  • Toegang tot exclusieve merchandise die nergens anders beschikbaar is.
  • Uitnodigingen voor speciale artiestenevenementen.

Als je een van deze e-mails hebt ontvangen: gefeliciteerd!

Hoe kan ik een van deze e-mails ontvangen?

E-mails worden verstuurd naar luisteraars van wie onze gegevens tonen dat ze de grootste fans van een artiest zijn.

Tip: log in op de meldingsinstellingen van je accountpagina om te controleren dat je je hebt aangemeld voor e-mails met Nieuws en aanbiedingen van Spotify. Je kunt ook controleren of we het juiste e-mailadres van je hebben.

Heb ik Premium nodig om in aanmerking te komen?

Nee! Deze aanbiedingen zijn voor iedereen met een Spotify-account.

Hulp nodig? 

We gaan niet over het kopen van tickets in de voorverkoop, dus je kunt het beste contact opnemen met de verantwoordelijke bedrijven. In de e-mail die je over deze aanbieding hebt ontvangen, vind je een link naar het juiste bedrijf. Ze kunnen je helpen met:

  • Problemen met de code.
  • Vragen over verzending/bezorging.
  • Annuleren/restituties.

Kan ik dit artikel ergens anders kopen?

Nee, dit artikel is een beperkte tijd beschikbaar via de link in de e-mail die je hebt ontvangen.

Met wie kan ik contact opnemen voor hulp?

We gaan niet over het kopen van merchandise-aanbiedingen, dus je kunt het beste contact opnemen met de verantwoordelijke merchandisers. Klik op de aankooplink in de e-mail zodat je wordt doorverwezen naar hun  website. Ze kunnen je helpen met:

  • Geschatte levertijd.
  • Artikelen die beschadigd zijn geleverd.
  • Retourneren/annuleren.

Hoeveel kost het?

Helemaal niks! Zo wil de artiest je bedanken dat je een van de grootste fans bent. 

Mag ik er een paar extra om aan mijn vrienden te geven?

Helaas is er een beperkt aantal artikelen beschikbaar om weg te geven, dus moeten we het beperken tot één per uitnodiging. 

Ik kan de landingspagina niet zien!

Als je een e-mail hebt ontvangen met details over de weggeefactie, zorg dan dat je hetzelfde e-mailadres invoert als dat waarop je de uitnodiging hebt ontvangen, zodat je de landingspagina kunt bekijken en je gratis artikel kunt claimen. 

Ik heb een e-mail over de weggeefactie ontvangen, maar er staat dat de actie is afgelopen.

Sorry, we hebben maar een beperkt aantal artikelen om weg te geven en voor onze weggeefacties geldt altijd: wie het eerst komt, het eerst maalt.

Met wie kan ik contact opnemen voor hulp?

Beantwoord de uitnodigingsmail of gebruik de knop om contact op te nemen met de organisator via de landingspagina.

Wat kost het evenement? 

Niets! Fans First-evenementen zijn gratis! Het is de manier van de artiest om je te bedanken dat je een van de grootste fans bent. Let op: tenzij anders aangegeven is vervoer van/naar het evenement niet inbegrepen.

Ik heb gereserveerd, maar ik kom later. Mag ik alsnog naar binnen? 

Hoewel we proberen met iedereen rekening te houden, kunnen we niet garanderen dat laatkomers nog naar binnen mogen. Dit geldt ook voor gasten. Zorg ervoor dat jullie samen komen en probeer vroeg te komen!

Ik heb gereserveerd, maar ik kan toch niet komen. Wat moet ik doen?  

Laat het ons weten als je niet komt. Aangezien onze evenementen zo exclusief zijn, kunnen we je plaats aanbieden aan iemand op de wachtlijst.

Mijn gast is jonger dan de leeftijdsgrens. Mag hij/zij toch komen?

Helaas is er geen flexibiliteit op het gebied van leeftijd. Jij en je gast moeten meerderjarig zijn. Als er geen leeftijd wordt genoemd op de evenementenpagina en in de uitnodigingsmail, is het evenement voor alle leeftijden.

Ik kan de landingspagina niet zien!

Als je een uitnodigingsmail hebt ontvangen, gebruik dan het e-mailadres waarop je de uitnodiging hebt ontvangen om de landingspagina te bekijken en te reserveren. Als je geen uitnodiging hebt ontvangen, is er momenteel helaas geen plek voor je. 

Kan ik mijn ticket eerder ophalen? Moet ik op de dag van het evenement iets meenemen?

Volg de instructies voor aankomst/toegang in de bevestigingsmail. In sommige gevallen is je naam (en de naam van je gast, indien van toepassing) toegevoegd aan de gastenlijst, dus dan is er geen echt ticket.

Met wie kan ik contact opnemen voor hulp?

Beantwoord de uitnodigingsmail of gebruik de knop om contact op te nemen met de organisator via de landingspagina. Je kunt contact opnemen met de contactpersoon voor noodgevallen in de bevestigingsmail voor problemen op de dag van het evenement.

Voor het laatst bijgewerkt op: %dag %maand, %jaar