Nummers in elkaar laten overlopen

Met Nummers laten overlopen kun je stiltes tussen nummers verwijderen zodat je muziek nooit stopt.

Kies hieronder je apparaat en ontdek hoe het werkt.

1. Klik rechtsboven op  en selecteer Instellingen.
  2. Blader omlaag en klik op GEAVANCEERDE INSTELLINGEN WEERGEVEN.
  3. Zet onder Afspelen Nummers laten overlopen aan (groen).
  4. Verschuif de schuifregelaar om de gewenste lengte van de crossfade in te stellen.
  1. Tik op Bibliotheek  in het menu onderaan in het scherm.
  2. Tik op Instellingen .
  3. Selecteer Afspelen.
  4. Scrol omlaag naar Nummers laten overlopen.
  5. Sleep de schuifregelaar om de gewenste lengte van de crossfade in te stellen.

Tip:als je niet wilt dat je nummers aan elkaar worden gemixt, maar ook geen stiltes tussen je nummers wilt, zet je Continu afspelen aan (groen).

1. Tik op Bibliotheek  in het menu onderaan in het scherm.
  2. Tik op Instellingen .
  3. Selecteer Afspelen.
  4. Scrol omlaag naar Nummers laten overlopen.
  5. Sleep de schuifregelaar om de gewenste lengte van de crossfade in te stellen.

Tip:als je niet wilt dat je nummers aan elkaar worden gemixt, maar ook geen stiltes tussen je nummers wilt, zet je Continu afspelen aan (groen).

1. Tik op Bibliotheek  in het menu onderaan in het scherm.
  2. Tik op Instellingen .
  3. Sleep de schuifregelaar onder Nummers laten overlopen om de gewenste lengte van de crossfade in te stellen.

Tip:als je niet wilt dat je nummers aan elkaar worden gemixt, maar ook geen stiltes tussen je nummers wilt, zet je Continu afspelen aan (groen).