Concerten

Ontdek met Concerten waar en wanneer de artiesten waar je van houdt live optreden.

Tip: help ons meer concerten uit te kiezen die bij je smaak passen door je favoriete artiesten af te spelen en te volgen.

Selecteer hieronder je apparaat om te ontdekken hoe.

1. Klik op Bladeren in het menu aan de linkerkant.
  2. Selecteer CONCERTEN.
    Opmerkingen: afhankelijk van je schermgrootte moet je misschien op MEER klikken om CONCERTEN te zien.

Klik op het concert waarin je bent geïnteresseerd voor meer informatie of om tickets te kopen. Als er meerdere datums beschikbaar zijn, klik dan op  om ze te bekijken.

Locatie wijzigen

Klik rechts van je bestaande locatie op WIJZIGEN en voer de plaats van je voorkeur in.

Tip: om te zien waar een specifieke artiest optreedt, ga je naar zijn of haar artiestenprofiel en klik je op CONCERTEN

Voor: Premium

1. Tik op Zoeken  onder in het scherm.
  2. Tik op Concerten.

Tik voor meer informatie of om tickets te kopen op het concert waarin je geïnteresseerd bent.

Locatie wijzigen

Tik bovenaan de pagina Concerten op LOCATIE WIJZIGEN en voer je gewenste plaats in.

Tip: om te zien waar een specifieke artiest optreedt, ga je naar zijn of haar artiestenprofiel. Scrol omlaag naar Op tournee en tik op Meer concerten bekijken