Spotify Radio

Verzamel nummers op basis van een artiest, album, playlist of nummer met Spotify Radio. Deze collectie wordt steeds bijgewerkt zodat hij nieuw blijft.

Perfect als je niet weet wat je wilt luisteren en de stemming erin wilt houden.

1. Ga naar een artiest, album of nummer.
  2. Selecteer 3 stippen horizontaal (iOS) / 3 stippen verticaal (Android).
  3. Selecteer Naar Radio.

Een radiozender opslaan

Sla een artiestenradio, albumradio of nummerradio op Opgeslagen content toevoegen om deze toe te voegen aan je bibliotheek onder Playlists.

Als je Premium hebt, kun je deze ook downloaden.