Activiteit van vrienden

Voor: pc

Open je ogen voor de oren van je vrienden!

In het onderdeel Activiteit van vrienden kun je zien waarnaar vrienden en openbare profielen (waaronder merken en beroemdheden) die je volgt hebben geluisterd.

Voor het weergeven/verbergen van Activiteit van vrienden:

1. Klik rechtsboven op  en selecteer Instellingen.
  2. Schakel onder Weergaveopties de optie Activiteit van vrienden weergeven  in (groen) of uit (grijs).

Opmerking: Het venster van Spotify op je pc moet ten minste 1190 pixels breed zijn als je het muziekoverzicht van vrienden wilt zien.

Veelgestelde vragen

Iedereen die je volgt, kan zien waar je naar luistert. Je kunt Privésessie inschakelen als je je activiteit wilt verbergen.

Tip: Als je wilt zien wie je volgt, klik je rechtsboven in de app op je naam en daarna op VOLGERS.

Voor deze functie moet je account verbonden zijn met Facebook. Probeer uit te loggen en weer in te loggen om Spotify opnieuw toegang te geven tot je Facebook-gegevens.

Er is soms een kleine vertraging in de weergave van de Activiteit van vrienden, maar als er meer dan een week niet is geüpdatet, kun je het volgende proberen:

• Controleer of de app up-to-date is.
  • Controleer of het besturingssysteem van je apparaat up-to-date is.
  • Start de app opnieuw.
  • Log uit en daarna weer in bij Spotify.
  • Installeer de app opnieuw.
    Opmerking: nadat je de app opnieuw hebt geïnstalleerd, zul je offline muziek opnieuw moeten downloaden.