Discover Weekly

Discover Weekly is een playlist van nummers waarvan we denken dat je ze leuk vindt. Omdat Discover Weekly gebaseerd is op waar jij en degenen met een vergelijkbare muzieksmaak naar luisteren, wordt de playlist beter naarmate je Spotify vaker gebruikt.

Discover Weekly wordt elke maandag automatisch vernieuwd, dus zorg ervoor dat je de nummers die je leuk vindt opslaat voordat deze wordt geüpdatet.

Opmerking: alles wat je tijdens een privésessie afspeelt, heeft geen invloed op je aanbevelingen van Discover Weekly.

Veelgestelde vragen

Desktop- en webspeler

Je vindt Discover Weekly in Bibliotheek  onder Speciaal voor jou.

Mobiel en tablet

Je vindt Discover Weekly in Home  onder Speciaal voor jou.

Heb je Premium? Speciaal voor jou kun je ook terugvinden in  Bibliotheek

Kun je het niet vinden? 

Je kunt ook Zoeken  naar je Discover Weekly-playlist. 

Nieuw bij Spotify? 

We moeten jou en de muziek die je leuk vindt leren kennen, dus verwacht je Discover Weekly-playlist te ontvangen na een paar weken luisteren. 

Discover Weekly is elke maandag 100% gloednieuw. Als je nummers in je Discover Weekly-playlist leuk vindt, zorg er dan voor dat je ze opslaat of toevoegt aan een andere playlist vóór de volgende maandag.

Je Discover Weekly-playlist is standaard privé, wat betekent dat alleen jij deze kunt zien en ernaar kunt luisteren. Als je wilt, kun je de playlist openbaar maken, delen en zelfs de Discover Weekly-playlists van andere mensen volgen (als ze openbaar zijn).

Hoe vaker je Spotify gebruikt, hoe beter je Discover weekly wordt. Je kunt ons ook vertellen wat je leuk vindt en wat niet:

  • Tik op in de balk Wordt nu afgespeeld om een nummer leuk te vinden. Het nummer wordt dan automatisch opgeslagen in Bibliotheek .
  • Tik op  in de balk Wordt nu afgespeeld om het te verwijderen van je Discover Weekly-playlist en we zullen het voor de volgende keer onthouden. 

Voor het laatst bijgewerkt op: %dag %maand, %jaar