Daily Mix

Introductie van de muziek waar je van houdt, zonder inspanning.

Je Daily Mixes, elk corresponderend met een muziekstijl die je leuk vindt, zitten vol met je favoriete nummers en artiesten, plus een paar aanbevelingen. Kijk toe hoe je Daily Mixes veranderen naarmate je smaak verandert.

Veelgestelde vragen

Elke mix is uniek voor jou. Dit betekent dat alleen jij de mixen kunt zien, ernaar kunt luisteren en ze kunt beïnvloeden.

Desktop en web player

Je vindt je Daily Mixes in Bibliotheek   onder Speciaal voor jou. 

Mobiel en tablet

Je vindt je Daily Mixes in Home  onder Speciaal voor jou.

Heb je Premium? Speciaal voor jou kun je ook terugvinden in Bibliotheek.

Nieuw bij Spotify?

We moeten jou en de muziek die je leuk vindt leren kennen, dus verwacht je Daily Mixes te ontvangen na een paar weken luisteren.

Hoe meer je luistert, hoe vaker je Daily Mixes worden bijgewerkt en hoe beter en gevarieerder ze worden.

Dit is afhankelijk van hoe gevarieerd je muzieksmaak is. Nummers en artiesten zijn gegroepeerd in vergelijkbare genres die worden gevormd tot 6 uniek klinkende mixen.

Wij raden aan zoveel mogelijk muziek te beluisteren en te ontdekken om een volledige reeks mixen te krijgen.

Het is niet mogelijk om een volledige mix op te slaan, maar je kunt  een nummer leuk vinden zodat deze wordt opgeslagen in Bibliotheek onder Nummers. Bovendien zal je Daily Mix onthouden dat je het leuk vond en de volgende keer vergelijkbare nummers afspelen. 

Je kunt  een nummer ook niet leuk vinden, zodat wij weten dat we het niet meer moeten afspelen of toevoegen aan toekomstige mixen.

Je Daily Mixes zijn gebaseerd op frequente updates om dingen fris te houden, dus het is niet mogelijk om offline te luisteren. Je kunt nummers uit de mix opslaan en die offline beluisteren.

Voor het laatst bijgewerkt op: %dag %maand, %jaar