Autoplay

Wanneer je het einde van een album, afspeellijst of serie nummers hebt bereikt, speelt Spotify automatisch vergelijkbare nummers af, zodat de muziek nooit stopt.

Selecteer hieronder je apparaat om Autoplay uit te schakelen (of opnieuw in te schakelen).

1. Klik op  in de rechterbovenhoek en selecteer Instellingen.
  2. Scrol omlaag naar Autoplay en schakel Vergelijkbare nummers automatisch afspelen wanneer jouw muziek is afgelopen in (groen) of uit (grijs).

Tip: je kunt de instellingen van Autoplay vinden in de Afspeelwachtrij

1. Tik op Bibliotheek  in het menu onder in het scherm.
  2. Tik op Instellingen .
  3. Tik op Afspelen.
  4. Scrol omlaag naar Autoplay en schakel dit in (groen) of uit (grijs).
  1. Tik op Jouw Muziek  in het menu onder in het scherm.
  2. Tik op Instellingen .
  3. Tik op Afspelen.
  4. Scrol omlaag naar Autoplay en schakel dit in (groen) of uit (grijs).
  1. Tik op Bibliotheek  in het menu onder in het scherm.
  2. Tik op Instellingen .
  3. Scrol omlaag naar Autoplay en schakel dit in (groen) of uit (grijs).