Autoplay

Wanneer je het einde van een album, afspeellijst of serie nummers hebt bereikt, speelt Spotify automatisch vergelijkbare nummers af, zodat de muziek nooit stopt.

Selecteer hieronder je apparaat om Autoplay uit te schakelen (of opnieuw in te schakelen).

1. Klik op  in de rechterbovenhoek en selecteer Instellingen.
  2. Scroll omlaag naar Autoplay en schakel Vergelijkbare nummers automatisch afspelen wanneer jouw muziek is afgelopen in (groen) of uit (grijs).
  1. Tik op Home
    Heb je Premium? Tik op  Bibliotheek .
  2. Tik op Instellingen .
  3. Scroll onder Afspelen omlaag naar Autoplay en schakel dit in (groen) of uit (grijs).
Voor het laatst bijgewerkt op 08 juni, 2018