Artiestenprofielen

Bij de artiestenprofielen kun je alle beschikbare releases van een bepaalde artiest vinden en alles wat je over ze moet weten.

Verken een artiestenprofiel om het volgende te vinden:

• Alle beschikbare albums, singles en EP's.
    Tip: Bekijk de nieuwste release en populaire nummers van de artiest om kennis te maken met zijn of haar muziek.
  • Compilaties of releases van andere artiesten waar deze artiest in verschijnt.
  • De biografie en afbeeldingen van de artiest. Klik op INFO op een artiestenprofiel op je pc of scrol omlaag naar een artiestenprofiel op je mobiel of tablet.
  • FANS VINDEN DIT OOK LEUK, samengesteld op basis van een combinatie van de gewoonten van Spotify-luisteraars en gesprekken en trends op het gebied van muziek die overal op internet te vinden zijn.
  • De CONCERTEN van de artiest.
  • Playlists van de artiest en Keuze van de artiest: de muziek waar hij of zij van houdt.
  • Luisteraars per maand en waar anderen naar luisteren.
  • Merchandise/aanbiedingen

Opmerking:De beschikbare inhoud is afhankelijk van de artiest.

Een artiestenprofiel vinden

Desktop en web player

Zoek een artiest of klik met je rechtermuisknop op een nummer of album en selecteer Artiest bekijken. Scrol omlaag of klik op de tabbladen boven om meer te verkennen.

Mobiel en tablet

Zoek een artiest of tik op  (iOS) /  (Android) op een nummer of album en selecteer Artiest bekijken. Scrol omlaag om te verkennen.

Voor het laatst bijgewerkt op 27 juni, 2018