Artiestenprofielen

Bij de artiestenprofielen kun je alle beschikbare releases van een bepaalde artiest vinden en alles wat je over ze moet weten.

Verken een artiestenprofiel om het volgende te vinden:

• Alle beschikbare albums, singles en EP's. Bekijk hun Nieuwste release en Populair om kennis te maken met hun muziek.
  • Compilaties of releases van andere artiesten waar deze artiest in verschijnt.
  • Fans vinden dit ook leuk: andere artiesten waar hun fans naar luisteren op basis van luistergewoonten en trends op internet.
  • Info: hun biografie, foto's van artiesten en waar mensen mensen op luisteren (op mobiel en tablet, je vindt dit onderaan het profiel van een artiest).
  • Concerten: waar en wanneer ze optreden, en hoe je aan kaartjes komt.
  • Playlists van de artiest en Keuze van de artiest: de muziek waar hij of zij van houdt.
  • Maandelijkse luisteraars: het gemiddelde aantal luisteraars per maand.
  • Merchandise/aanbiedingen: spullen die je van ze kunt kopen.

Opmerking:de beschikbare inhoud is afhankelijk van de artiest.

Een artiestenprofiel vinden

Desktop en web player

Zoek een artiest of klik met je rechtermuisknop op een nummer of album en selecteer Artiest bekijken. Scrol omlaag of klik op de tabbladen boven om meer te verkennen.

Mobiel en tablet

Zoek een artiest of tik op  (iOS) /  (Android) op een nummer of album en selecteer Artiest bekijken. Scrol omlaag om te verkennen.