Last.fm

Scrobblen
Werkwoord [ˈskrɒbəl]: Een nieuwerwets internetwoord dat 'Last.fm gebruiken om alle nummers die iemand heeft afgespeeld, bij te houden op zijn muziekspeler' betekent.

Je kunt alles waar je naar luistert op Spotify 'scrobblen' met Last.fm.

Kies hieronder een apparaat om aan de slag te gaan.

1. Klik in de rechterbovenhoek op  > Instellingen.
  2. Klik onder Sociaalop VERBINDING MAKEN MET LAST.FM.
  3. Voer je Last.fm -gebruikersnaam en -wachtwoord in en klik op VERBINDEN.

De verbinding verbreken

Ga naar Instellingen en klik onder Last.fm op VERBINDING VERBREKEN .

1. Tik op Bibliotheek in het menu onder in het scherm.
  2. Tik op Instellingen
  3. Selecteer Sociaal.
  4. Tik op de schuifregelaar naast Scrobblenom deze aan (groen) te zetten.
  5. Voer je Last.fm -gebruikersnaam en wachtwoord in.

De verbinding verbreken

Ga naar Instellingen en zet de schuifregelaar Scrobblen uit (grijs).

1. Tik op Instellingen .
  2. Selecteer Sociaal.
  3. Zet de schuifregelaar onder LAST.FMnaast Scrobblenop AAN (groen).
  4. Voer je Last.fm -gebruikersnaam en wachtwoord in.

De verbinding verbreken

Ga naar Instellingen, selecteer Sociaalen zet de schuifregelaar Scrobblen uit (grijs).

1. Tik op Bibliotheek in het menu onder in het scherm.
  2. Tik op .
  3. Tik de schuifregelaar onder Scrobblen Last.fmnaar aan (groen).
  4. Voer je Last.fm- gebruikersnaam en wachtwoord in.
  5. Tik op OK.

De verbinding verbreken

Ga naar Instellingen en zet Scrobblen Last.fm uit (grijs).