Google Maps

Voor:iOS en Android

Raak jezelf kwijt in de muziek, niet op de weg!

Spotify werkt samen met Google Maps voor een eenvoudigere manier om je reis te navigeren en je muziek onderweg te bedienen.

Aan de slag

Let op: je moet zowel Spotify als Google Maps op je telefoon hebben geïnstalleerd.

Je kunt Google Maps op twee manieren aan Spotify koppelen:

Tijdens het navigeren:

1. Tik op de onderkant van het kaartscherm (waar de geschatte aankomsttijd bij de bestemming staat).
  2. Selecteer Instellingen
  3. Selecteer op een iPhone/iPad Bediening voor het afspelen van muziek
    Selecteer bij Android Bediening voor het afspelen van media weergeven.
  4. Selecteer Spotify en accepteer de voorwaarden om verbinding te maken met je account.

Of via de instellingen van Google Maps;

1. Open Google Maps.
  2. Open het hoofdmenu linksboven.
  3. Selecteer het tandwielpictogram voor Instellingen
  4. Kies Navigatie
  5. Selecteer op een iPhone/iPad Bediening voor het afspelen van muziek
    Selecteer bij Android Bediening voor het afspelen van media weergeven.
  6. Selecteer Spotify en accepteer de voorwaarden om verbinding te maken met je account.
  7. Spotify is dan beschikbaar wanneer er een navigatiesessie actief is.

Wanneer er een verbinding is, zie je de muziekbediening onder aan je navigatiekaart. Tik op het Spotify-logo om meer afspeelopties te bekijken.