Discord

Tegelijkertijd luisteren, gamen, chatten en feesten met Discord.

Je kunt zien wat je vrienden luisteren en het zelf ook afspelen. Je kunt zelfs samen luisteren met Meeluisteren (alleen Premium).

Aan de slag

1. Download en open de Discord-app voor pc.
  2. Klik in het linkermenu op Verbindingen.
  3. Klik op Spotify.
  4. Er wordt een webpagina geopend om verbinding te maken. Als je nog niet bent ingelogd op Spotify op het apparaat, word je gevraagd dit te doen of je eerst aan te melden.
  5. Klik op OK om te bevestigen.

Zodra je Spotify met je Discord-account hebt verbonden, kun je ervoor kiezen in realtime op je profiel weer te geven waar je naar luistert.

De verbinding verbreken

1. Klik op Verbindingen in het linkermenu van de Discord-desktopapp.
  2. Klik op Spotify.
  3. Klik op X linksboven in het groene vakje.
  4. Klik op Verbreken om te bevestigen.

Meeluisteren

Voor: Premium

Bouw een feestje met je vrienden in de chatroom! Zo luister je samen.

Opmerking: het is niet mogelijk om mee te luisteren tijdens een spraakoproep. Gebruik in plaats daarvan de tekstchat.

1. Open de Discord-desktopapp op een computer.
  2. Klik in de vriendenlijst op iemand die naar Spotify luistert
  3. Klik op het pictogram Meeluisteren

Opmerking: als je meeluistert met een vriend die Spotify Free heeft, is er voor jou een stilte wanneer hij of zij advertenties te horen krijgt.